Полякова розповіла, як довела до сліз старшу доньку

Українська співачка Оля Полякова згадала, як зробила сюрприз чоловікові Вадиму на день народження і кумедну реакцію старшої доньки Марії на жарт зіркової мами з цього приводу, а також поділилася особистими Лайфхаками, які допоможуть уникнути скандалів в сім’ї.

Про особисте вона поговорила з телеведучою Машею Єфросиніною в програмі «Дорослі дівчинки» на YouTube.

Наприклад, в сім’ї у артистки діє таке правило: НЕ скандалити по телефону, а написати повідомлення. Коли чоловік Полякової починає закипати під час телефонної розмови з нею, вона кладе трубку і пише йому повідомлення, де розповідає про всі негативні емоції, які відчуває після сварки. Прочитавши СМС від дружини в спокійному стані, чоловік їй тут же передзвонює.

Другий лайфхак від Полякової – якщо на тебе кричать, не кричи у відповідь, а пусти сльозу. За словами співаки, після такого нехитрого жіночого трюку, чоловік тут же кидається її заспокоювати і втішати.

Ольга розповіла, що щороку на день народження Вадима організовує для нього поїздки-сюрпризи і вивозить іменинника за кордон. Одного разу подружжя зі старшою донькою Машею полетіло до Ватикану.

«Колись у Ватикані був День міста і були салюти. Ми сиділи і спостерігали. Маші було тоді років 10-11. І я кажу: «Вадічок, я продала в Москві будинок і замовила цей салют!». Маша починає ридати і каже: «Я хотіла там жити!» – зі сміхом пригадала кумедну історію з життя співачка.

Читайте також: Marvel натякнули на появу Кіану Рівза в кіновсесвіті

Поділись


Новини партнерів