Marvel натякнули на появу Кіану Рівза в кіновсесвіті

2 вересня нестаріючому Кіану Рівзу виповнилося 57 років. До привітань голлівудського актора приєдналася студія Marvel. Аккаунт Marvel UK в Twitter привітав Кіану зі святом, що привернуло велику увагу з боку фанбази.

Згадка Рівза в офіційному обліковому записі Marvel викликала особливий інтерес, тому що актор поки не підписаний ні на один проект компанії, хоча чутки про його залучення до Кінематографічного всесвіту Marvel ходять давно. Шанувальники пов’язують актора з Немором і Росомахою. Схоже, що ця публікація лише підлила масла у вогонь. Твіт, до речі, пізніше видалили (добре, що фанати встигли заскрінити це).

Раніше глава Marvel Кевін Файг поділився інформацією про те, що вони пропонують Кіану Рівзу взяти участь мало не в кожному проекті. Студія і актор шукають підходящого персонажа – схоже, що пошуки завершені.

Офіційний анонс, швидше за все, відбудеться найближчим часом. Можливо, Рівз з’явиться в серіалі кіновсесвіту Marvel, тому оголошення може відбутися 12 листопада 2021 року, під час презентації Disney + Day.

Читайте також: Маша Єфросиніна показала свого сина-першокласника

Поділись


Новини партнерів