Ольга Фреймут розповіла, як потрапила в паризьку в’язницю

Українська ведуча Ольга Фреймут добу провела у французькій в’язниці і поділилася враженнями. Про це вона розповіла в інтерв’ю для YouTube-програми «Big Money».

Телеведуча пояснила, чому не любить французьку столицю. Виявилося, їй довелося відсидіти в місцевій в’язниці через несанкціоновані зйомки.

«У мене є довідка, що я відсиділа в паризькій в’язниці. Ми знімали «Інспектор» (програма «Інспектор Фреймут» на каналі «1 + 1» – прим. Ред.), я вирішила знімати Діснейленд. І, звичайно, у нас не було дозволу на зйомку. Довелося заходити на кухню без дозволу. І так добре все зняли! Але я не знала, що при виході з ресторану нас чекає купа поліції! Нас забрали і тримали добу. Нас визволяли українські дипломати», – згадала про свої паризькі пригоди телезірка.

Фреймут описала умови, в яких перебувала 24 години – маленька кімнатка, лавочки по периметру і решітки на вікнах. Разом з нею в камері знаходилося ще двоє людей – телеведуча вирішила, що це повія і наркоман.

Ольга захотіла пити і звернулася англійською до офіцера, але той сказав, то не розуміє її. Тоді їй довелося просити допомоги у сусідки по камері – француженки. Ользі надали вже почату пляшку води, але вона і її знімальна команда погребували пити з розкритої тари.

До слова, під час затримання жандарми проводили обшук усього творчого колективу.

«Нас роздягли догола і шукали ці картки, але хлопці знайшли можливість їх заховати. Така команда!» – з посмішкою згадує Ольга.

Читайте також: Ольга Фреймут відверто розповіла про відносини з чоловіком

Поділись


Новини партнерів