Ольга Фреймут відверто розповіла про відносини з чоловіком

Українська телеведуча, видавець і експерт з етикету Ольга Фреймут зізналася, що у її відносинах з чоловіком Володимиром Локотко присутня свобода дій і рішень, і для неї чоловік в житті на першому місці. Про це вона розповіла в інтерв’ю для YouTube-каналу «Big Money».

«Я дуже довго йшла до цих відносин, тому що люди не витримували, хоча все начебто було добре. Володя витриманий, але категоричний, стійкий. Він залишається при своїй думці, навіть якщо я намагаюся на нього вплинути», – розповіла про особливості характеру чоловіка телеведуча.

Фреймут вважає, що будь-які відносини повинні бути побудовані на свободі, зокрема, свободі вибору і повазі до особистого простору і інтересів партнера.

Ольга і Володимир з легким серцем відносяться до робочих поїздок та відряджень один одного і можуть навіть не телефонувати після прибуття на місце.

«Якщо хтось когось силою тримає вдома, пильнує щоб не поїхав у відрядження, а то може зрадити – це дурість. Можна вийти, в когось закохатися і зрадити. Тому я його благословляю на його поїздки, а він мене – на мої», – уточнила телезірка.

На думку Фреймут, чоловік поруч з жінкою безпосередньо впливає на рівень її розвитку і може сприяти як деградації, так і особистісному зростанню.

«Ми всі залежимо від того, з ким ми перебуваємо в стосунках. Якщо ви з якимось ідіотом, вибачте, ви сама ідіотка. Якщо ви з тим, до кого можна на носочках дотягнутися, ви сама собі будете цікаві», – переконана вона.

Ольга заявляє, що «роль чоловіка головна в житті жінки». Тому їй останнім часом стала близька азіатська філософія з її пірамідою цінностей, де жінка у себе на першому місці, потім – чоловік, слідом йдуть друзі і вже потім – діти.

«Спочатку для мене це було дико, але потім я зрозуміла, що це моє. Тому що чоловік поруч – це дуже важливо», – заявляє Ольга.

Поділись


Новини партнерів