Брітні Спірс звинувачують в нападі на домробітницю

Про спокійне життя 39-річна Брітні Спірс поки може тільки мріяти. Зірка опинилася в центрі чергового скандалу. Співачку звинувачують у нападі на домробітницю.

Інцидент, як стверджується, стався через собаку Брітні. Як повідомляє видання TMZ, яке посилається на джерела в правоохоронних органах, домробітниця Спірс відвела вихованця співачки до ветеринара, заявивши, що з твариною неправильно поводяться. Після повернення між нею і Брітні спалахнула сварка – нібито Брітні вибила у своєї домробітниці телефон з рук і вдарила її.

Після цього потерпіла зателефонувала в поліцію, а потім сама пішла до правохоронних органів, щоб подати заяву.

Інсайдери, близькі до Брітні, стверджують, що фізичної сварки між нею і помічницею по господарству не було. Проте в департаменті шерифа підтвердили, що справа буде направлена ​​для розгляду в прокуратуру.

Адвокат Брітні заявив, що це була проста сварка, а таблоїди навмисно роздули з неї сенсацію.

Ця скандальна історія зараз може коштувати Брітні особливо великих нервів. Зірка продовжує боротьбу за опікунство зі своїм батьком, яка, здається, близька до завершення. Нещодавно її батько Джеймі заявив, що готовий скласти з себе опікунські повноваження. Тепер суду потрібно вирішити, чи готова Брітні розпоряджатися своїм життям самостійно.

Читайте також: Міранда Керр розповіла про стосунки з колишнім чоловіком Орландо Блумом і Кеті Перрі

Поділись


Новини партнерів