Міранда Керр розповіла про стосунки з колишнім чоловіком Орландо Блумом і Кеті Перрі

Після розлучення Міранда Керр і Орландо Блум зберегли хороші стосунки. Але, схоже, що в останні роки вони стали ще кращими. А все завдяки новій коханій 44-річного актора – 36-річній співачці Кеті Перрі, з якою 38-річна модель добре подружилася. У новому інтерв’ю в подкасті Moments with Candace Parker Міранда зізналася, що дуже любить Кеті.

Я люблю її. Можна з упевненістю сказати, що я люблю її більше, ніж батька Флінна. Зараз Орландо для мене як брат. І в основному як надокучливий брат. Кеті допомагає мені з ним справлятися,- зазначила вона.

Міранда Керр та Орландо Блум разом виховують десятирічного сина Флінна, який проводить час з обома батьками. Кеті з ним теж добре порозумілася і навіть зізнавалася, що батьківський досвід Орландо допоміг їй в перші місяці після народження доньки (у Блума і Перрі є 11-місячна дочка Дейзі).

Керр також зізналася, що вони живуть як одна сім’я і часто збираються разом.

Ми разом їздимо відпочивати і відзначаємо важливі події, – говорила вона.

Міранда розповіла, що Кеті сподобалася їй з першої ж зустрічі – подружитися їм труднощів не склало.

Коли Орландо почав зустрічатися з Кеті, я пам’ятаю, як одного разу він запросив мене в гості. Вона теж була там, і ми відразу ж порозумілися. Я бачила, як вона поводилася з Флінном. Вони весело проводили час і гралися. Вона не намагалася бути його мамою. Вона просто була доброзичливою і веселою. Ми веселилися біля басейну в його будинку в Малібу, а потім всі разом пішли на якусь вечірку, і це було чудово, – згадала вона.

Сама модель вже чотири роки щаслива в шлюбі з бізнесменом Еваном Шпігелем, від якого вона народила двох синів.

Читайте також: Кемерон Діаз вперше розповіла, чому пішла з великого кіно

Поділись


Новини партнерів