Розкішний особняк Ніколаса Кейджа продали за невелику суму

У актора Ніколаса Кейджа фактично відібрали розкішний особняк в Лас-Вегасі. За інформацією The New York Post, журналісти заявили, що голлівудський актор не платить податки, і заборгованість вже досягла 14 млн доларів, причому історія з особняком тривала з 2009 року.

Як стверджує джерело, нерухомість актора заарештували 12 років тому, але він категорично відмовлявся розлучатися з особняком. Неодноразово він намагався його викупити, оскільки, як він сам стверджує, він дуже любить цей будинок, і з ним пов’язані лише приємні спогади. Стало відомо, що кілька днів тому дім придбав покупець, ім’я якого тримається в секреті. Новий власник нерухомості виклав за неї 6 млн доларів, що є мінімальною сумою, враховуючи той факт, що 15 років тому Ніколас Кейдж заплатив за особняк 8,5 млн доларів.

Розкішна вілла знаходиться в центрі Лас-Вегаса і її площа перевищує 1,3 тисячі квадратних метрів. Нагадаємо, що навесні цього року Ніколас Кейдж вперше показав свою нову дружину. Нею стала 26-річна японка Ріко Шибата. Повідомлялося, що актор одружився в середині лютого на курорті Вегаса.

Читайте також: Джонні Депп знову судитиметься з Ембер Герд

Поділись


Новини партнерів