Кейт Бекінсейл розкрила секрет своєї молодості

Ботокс? Ніколи! Отрута скорпіона? Легко! Кейт Бекінсейл, нарешті, здалася, і розповіла про те, якими засобами планує підтримувати свою красу (нагадаємо, британській актрисі 48 років).

Кейт оголосила про співпрацю з б’юті-брендом MRVL Skin Solutions, який виготовляє засоби на основі отрути блакитних імператорських скорпіонів. Як стверджують творці марки, пептид, що виробляється цим видом, допомагає регенерувати клітини шкіри, бореться з вільними радикалами і стимулює природне вироблення колагену. А значить, блокує ознаки старіння і розгладжує заломи і зморшки.

Цієї осені Бекінсейл допоможе компанії запустити асортимент з шести продуктів. Серед них – відновлюючий, гіалуроновий і нічний крем, сироватка, крем для шкіри навколо очей і колагенова маска для обличчя. Коштувати засоби будуть чимало: ціна за «баночку» варіюється від 175 до 250 доларів, але хіба, дивлячись на Кейт, не захочеться скупити все і попутно завести свою ферму скорпіонів? Без жартів: надумаєте спробувати MRVL – кілька разів подумайте: отрута скорпіонів ще ніколи не використовувалася як компонент для косметичних засобів незважаючи на те, що активно вивчалася медиками.

Читайте також: Alyona Alyona пояснила свою участь в дрифті на Софійській площі

Поділись


Новини партнерів