Бейонсе вперше за довгий час показала своїх молодших дітей

39-річна Бейонсе, чия сфера діяльності вже давно вийшла за межі музичної індустрії, випустила дитячу колекцію одягу свого бренду Ivy Park разом з adidas. Ну а щоб привернути до неї більше уваги, для її реклами зірка запросила їх з 51-річним Джей-Зі дітей: дев’ятирічну доньку Блу Айві і чотирирічних двійнят Румі і Сера.

Молодших дітей Бейонсе показує досить рідко, а в відео їх можна чудово розгледіти. Після того, як в Instagram бренду з’явився уривок рекламного ролика, користувачі мережі буквально атакували його коментарями.

  • Боже мій! Діти Картерів!
  • Румі виглядає точно як Блу.
  • Це були Румі і Сер?! Не може бути! І принцеса Блу!
  • Тільки подивіться на дітей Картерів, вони такі красиві і вже великі, – пишуть користувачі мережі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от IVY PARK (@weareivypark)

А багато з них навіть пожартували, що реклама надихає їх на те, щоб завести дітей, так як дитячі речі з нової колекції виглядають дуже красивими і стильними.

Бейонсе вже давно планувала зайнятися дитячою колекцією одягу, і про це вона розповідала в останньому інтерв’ю Harper’s Bazaar.

Під час наших сімейних канікул ми любимо підбирати вбрання так, щоб воно поєднувалося. Мої діти зазвичай бувають зі мною на зйомках, і ми одягаємо їх в одяг розміру XXS, щоб ми могли відповідати один одному. Так що для Ivy Park це було цілком природним розвитком – представити ключові моделі в дитячих розмірах, – сказала вона.

Читайте також: Бейонсе відверто розповіла про свої помилки в минулому

Поділись


Новини партнерів