Бейонсе відверто розповіла про свої помилки в минулому

39-річна американська співачка Бейонсе прикрасила обкладинку журналу Harper’s Bazaar і розповіла про свої головні помилки минулого.

В об’єктиві британського модного фотографа Кемпбелла Едді Бейонсе постає як в речах зі своєї четвертої за рахунком колекції для спортивного бренду adidas під назвою Ivy Park Rodeo, так і в розкішній сукні Gucci з глибоким декольте і рукавами, оздобленими пір’ям.

В інтерв’ю Бейонсе проаналізувала, чого досягла до своїх 40 років (4 вересня зірка відзначить ювілей). Співачка розповіла, що протягом всієї кар’єри була змушена підкорятися загальноприйнятим правилам і нормам і тільки зараз змогла нарешті зітхнути вільно і стати самою собою.

“Я слідувала всім правилам протягом десятиліть, так що тепер можу порушувати заборони. Моє головне бажання на майбутнє – продовжувати робити все, що, на думку багатьох, я робити не повинна”, – сказала вона.

Також Бейонсе прийшла до висновку, що за кілька минулих десятиліть була занадто сувора до себе. Зірка переконана, що даремно так часто сиділа на дієтах в спробах підігнати себе під загальноприйняті стандарти краси і не розуміла, що справжня краса жінки полягає в її здоров’ї – як фізичному, так і ментальному.

Читайте також: Джонні Деппа вперше публічно підтримали в кіно після суду з Ембер Герд

Поділись


Новини партнерів