Джонні Деппа вперше публічно підтримали в кіно після суду з Ембер Герд

Скандальне розлучення Джонні Деппа з Ембер Герд і суд у справі про домашнє насильство сильно підкосили кар’єру колись одного з найбільш затребуваних акторів Голлівуду. Джонні відмовляли в підписанні нових контрактів, готові фільми з ним не випускали на екрани, а з поточних проектів його просто виганяли. Однак тепер все може змінитися. Депп вперше отримав публічну підтримку від кінематографічного співтовариства.

Джонні Депп, названий фестивалем в Сан-Себастьяні «одним з найталановитіших і різносторонніх акторів сучасного кіно», отримає найвищу нагороду, премію Donostia. Церемонія вручення статуетки відбудеться 22 вересня в залі Kursaal Auditorium. Таким чином, ім’я Деппа встане в один ряд з іншими лауреатами премії, такими як Ітан Гоук, Сігурні Вівер, Джуді Денч, Пенелопа Крус і Вігго Мортенсен.

Нагадаємо, не так давно Джонні Депп здобув першу перемогу в суді у справі про домашнє насильство. Суд задовольнив його клопотання , за яким зобов’язується перевірити, чи дійсно Ембер Герд витратила отримані від розлучення гроші на благодійність, як раніше заявляла пресі.

Читайте також: Віктор Павлік та його молода дружина похрестили сина

Поділись


Новини партнерів