Геллі Беррі розповіла про власне “прокляття Оскара”

Актриса отримала історичну статуетку в 2002 році, але після цього відчула, що її наздогнала головна загроза всіх лауреатів.

Геллі Беррі не змогла уникнути «прокляття “Оскара”». У новому випуску видання Entertainment Weekly вона чесно зізналася, що була «сильно здивована», що після її легендарної перемоги в 2002 році за роль у фільмі «Бал монстрів» кінематограф ніби від неї відрікся, і вона не отримала багато ролей. Нагадаємо, що саме Беррі стала першою чорношкірою жінкою, що отримала заповітну статуетку за кращу жіночу роль.

«Коли ви завоювали таку історичну перемогу, ви думаєте: «О, моє життя зараз кадинально зміниться!» Так, це дійсно сильно змінило мене саму, але зовсім не вплинуло на моє місце в індустрії. Мені, як і раніше доводилося жорстко боротися і багато працювати, щоб вибратися з нізвідки», – зазначила вона в інтерв’ю.

В даний час Беррі закінчує зйомки в своєму режисерському дебюті «У синцях» – інді-фільмі про повернення опального бійця ММА на ринг. Роль, від якої відмовилася Блейк Лайвлі. «Вони дали мені сценарій, і мені сподобалася історія, але вона була явно написана для білої ірландської католички двадцяти з чимось років, – усміхнулася Беррі, якій ось-ось виповниться 55 років. – Але я ніяк не могла викинути цю історію з голови і вирішила її переосмислити. Я придумала підхід, який дійсно може спрацювати – розповісти про чорношкіру жінку середніх років, про когось, хто бореться за останній шанс у своєму житті, а не за черговий шанс».

Повідомляється, що Netflix заплатив Беррі 20 мільйонів доларів за прокат картини на стрімінговому майданчику. Прем’єра відбудеться 24 листопада.

Читайте також: Молодша сестра Брітні Спірс розплакалася на тлі сімейного конфлікту

Поділись


Новини партнерів