Молодша сестра Брітні Спірс розплакалася на тлі сімейного конфлікту

Схоже, у молодшої сестри Брітні Спірс здали нерви через ситуацію з судовими розглядами 39-річної поп-зірки. 30-річна Джеймі-Лінн двічі опублікувала в Instagram загадкове аудіо, на якому можна почути її схлипування і підтримку 3-річної доньки Айві: «Все буде добре, мамо. Все обов’язково буде добре ». Вдруге актриса додала гіфку, що пояснює, що звук в Сторіс має ключове значення.

Зараз Брітні Спірс намагається через суд стати незалежною і покінчити з 13-річною опікою, яка передбачає повний контроль з боку її батька Джеймі. Виконавиця виступила проти всіх членів сім’ї, в тому числі Джеймі-Лінн. У липні вона публічно звинуватила молодшу сестру і заявила, що та не підтримала її в найважчий момент. Джеймі-Лінн не відповіла на звинувачення, але попросила в Instagram «миру». Спірс-старша спочатку поглумилися над актрисою, але незабаром все видалила.

Ситуація загострилася ще більше, коли з’ясувалося, що апартаменти Джеймі-Лінн у Флориді насправді були куплені на гроші, що належать Брітні. Драма досягла апогею, коли зірка серіалу «Зоуі 101» випадково опублікувала фото, на якому її чоловік Джеймі Вотсон гортає стрічку Брітні. Фанати Спірс ще більше ополчилися на її сестру, але сльози актриси ситуацію не виправили: критика в її сторону стала ще більшою.

Читайте також: Шарліз Терон розповіла, як відсвяткувала день народження

Поділись


Новини партнерів