Шарліз Терон розповіла, як відсвяткувала день народження

В даний час Шарліз Терон відпочиває з сім’єю в Греції, де на днях ​​голлівудська актриса і відсвяткувала своє 46-річчя. Як розповіла Шарліз в своєму Instagram, цей день народження виявився ідеальним, а все завдяки її друзям.

У підписі до фото зі святкової вечірки Шарліз повідомила, що в школі їй не вдалося потрапити на випускний вечір, тому її друзі вирішили це виправити:

Я ніколи не ходила на випускний, але в цьому році на мій день народження мої друзі вирішили виправити це. Люблю цих людей більше, ніж можна описати словами! Тільки вони могли знати, що вечірка на яхті в стилі 80-х з вбивством на випускному – це буквально день народження моєї мрії. Прекрасна сім’я, прекрасний вечір.

На груповому фото Шарліз в об’ємній перуці стоїть в оточенні своїх друзів і дітей. Неймовірні начісування, пластмасові намиста, яскраві легінси і окуляри з різнокольоровими скельцями – таким був дрес-код заходу.

Дві доньки актриси, дев’ятирічна Джексон і шестирічна Августа, не відставали від дорослих в оригінальності образів, демонструючи яскраві аутфіти.

Раніше актриса ділилася з передплатниками моментами свого літнього відпочинку з доньками на яхті: мама з доньками стрибала з борту човна, каталася на надувних “таблетках” і водних мотоциклах.

Читайте також: Дженніфер Еністон відповіла хейтерам, які розкритикували її рішення припинити спілкування з нещепленими друзями

Поділись


Новини партнерів