Дженніфер Еністон відповіла хейтерам, які розкритикували її рішення припинити спілкування з нещепленими друзями

Днями 52-річна Дженніфер Еністон дала велике інтерв’ю журналу InStyle, в якому, зокрема, торкнулася делікатної теми вакцинації від коронавірусу. Так, актриса зізналася, що перестала спілкуватися з друзями, які виступають проти щеплень від COVID-19.

У той час, як багато шанувальників її рішення підтримали, інші користувачі мережі Еністон розкритикували. Один інтернет-юзер задався питанням, чому Дженніфер так турбують нещеплені люди навколо, якщо сама вона прищепилася. Відповідь актриси не змусила себе довго чекати.

Тому що, якщо ви інфіковані якимсь різновидом вірусу, ви все одно можете заразити мене. Я можу захворіти, але мене не покладуть в лікарню і я не помру. Але я можу передати вірус комусь іншому, хто не вакцинований і чиє здоров’я вразливе. Таким чином, я могла б поставити життя цих людей під загрозу. Ось чому я переживаю. Ми повинні дбати не тільки про себе, – пояснила зірка.

В інтерв’ю актриса пояснила, що у неї немає часу на противників прививок або тих, хто “просто не прислухається до фактів”, коли справа стосується науки. Зірка серіалу “Друзі” сказала, що, на її думку, більшість американців, які не вакцинуються від коронавірусу, засновують свою позицію на “страху або пропаганді”.

Як і раніше багато людей виступають проти вакцин або просто не прислухаються до фактів. Це справжня ганьба. Я втратила кількох людей зі свого оточення, які відмовилися робити щеплення, і це дуже сумно,- зазначила Джен.

Читайте також: Білл Гейтс розповів про розлучення і свій зв’язок з засудженим за секс-торгівлю дітьми Джеффрі Епштейном

Поділись


Новини партнерів