Рене Зеллвегер вийшла в світ з новим бойфрендом

Голлівудська актриса Рене Зеллвегер вже не приховує свої відносини з 42-річним телеведучим Антом Енстідом, про які вперше стало відомо в червні цього року. Закохані відвідали презентацію нового гоночного автомобіля в місті Санта-Ана в Каліфорнії, пише Нellomagazine.

Зірка “Бріджит Джонс” вперше з’явилася на публіці з новим бойфрендом. Рене підтримала коханого на урочистому заході компанії Radford Motors, яка вчора вперше за довгі роки представила свій новий проект.

Рене і Ант із задоволенням позували перед камерами з колегами і друзями, після чого знімки з’явилися в Instagram. Деякі з них у себе в Сторіс опублікував і сам Енстід – при цьому він не робив акцент на присутності коханої на знімках, вважаючи за краще детальніше розповісти про автомобіль.

До речі, любов до техніки у нього обмежується не тільки цим: Ант відомий тим, що з 2014 по 2016 роки вів британське телешоу “За любов до автомобілів” (For the Love of Cars).

Актриса ж протягом всього заходу завжди перебувала поруч з коханим. У світ вона вийшла в чорній сукні по фігурі, доповнивши образ елегантними чорними човниками.

Читайте також: Софія Ротару відсвяткувала свій день народження на курорті в Італії

Поділись


Новини партнерів