Софія Ротару відсвяткувала свій день народження на курорті в Італії

Українська співачка Софія Ротару разом зі своєю сім’єю відправилася на відпочинок в Італію, де вона відсвяткувала свій 74-й день народження. Раніше стало відомо, що внучка знаменитої співачки Соня Євдокименко також знаходиться в Італії разом зі своїм молодим чоловіком.

Євдокименко розмістила на своїй сторінці в Instagram кілька знімків, на яких показала, як зараз виглядає її бабуся. На кадрах видно, що Софія Михайлівна разом з онукою снідає на просторій білій веранді. Для сніданку співачка вибрала просторий білий наряд. Крім того, Соня також опублікувала ще один знімок, де Софія Михайлівна позує вже на самоті на тлі розкішних квітів. Для цієї фотосесії співачка вибрала просторий білий наряд з оригінальною вишивкою, а ще на одному знімку українська артистка позує в білій довгій сорочці, одягненій поверх світлого сарафана в підлогу.

Не забув привітати Софію Михайлівну і її син Руслан Євдокименко. На своїй сторінці в Instagram він опублікував зворушливий пост. “З Днем народження мама! Будь здорова і щаслива! Люблю тебе більше життя», – написав Руслан і також розмістив спільний знімок з мамою.

Нагадаємо, раніше пластичний хірург розповів, що над Ротару дуже добре попрацювали його колеги, але при цьому серйозних пластичних операцій зі зміни зовнішності артистка точно не робила.

Читайте також: Кейт Босворт пішла від чоловіка після 8 років шлюбу

Поділись


Новини партнерів