Кейт Босворт пішла від чоловіка після 8 років шлюбу

Кейт Босворт і Майкл Поліш оголосили про своє розлучення після 8 років спільного життя. 38-річна актриса підтвердила новинe в зворушливому пості в своєму Instagram.

Пост розпочався з двох питань, які, ймовірно, Майкл поставив їй під час знайомства в 2011 році. «Чи хочете ви розділити гамбургер?» і «Як щодо чарки віскі?», на які були дані відповіді: «Так» і «Чорт забирай, так». Потім Кейт написала: «Часто початок – найкраща частина кохання. Салют, магніти, бунт – атракціон. Початок сигналізує про широкі можливості. Розділіть бургер з ким-небудь, коли закохаєтесь, і ви можете померти щасливо, знаючи, що це ваш останній прийом їжі».

«Наші серця переповнені, тому що ми ніколи не були такі закохані і глибоко вдячні один одному, але ми прийняли рішення розлучитися. Разом за останні десять років ми з Майклом кожного разу обирали любов. Сьогодні ми тримаємося за руки так само міцно, як переплелися пальцями в день весілля. Наші очі дивляться один в одного глибше, тепер ми стали більш сміливими. В процесі розставання ми прийшли до розуміння того, що наша любов ніколи не закінчиться. Зв’язок не пропадає просто так. Любов поглиблюється, серце розширюється», – написала Кейт.

За словами актриси, вони будуть продовжувати спілкуватися, все так же будуть скидати один одному «пісні», «планувати фільми» та інше. Для нас найбільшою честю було випробувати таку любов і продовжувати захоплюватися красою еволюції любові. Що відбувається, коли ми досягаємо кінця чого-небудь і розуміємо… ми тільки на початку. Це любов. І ми вип’ємо це», – закінчила вона, підписавши в кінці «Кейт + Майкл».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kate Bosworth (@katebosworth)

Нагадаємо, Кейт Босворт вийшла заміж за актора Майкла Поліша в 2013 році. У її судженого на той момент вже була досить доросла донька Джаспер – на момент одруження батька дівчинці виповнилося 14 років. Актриса не раз зізнавалася в інтерв’ю, що їй подобається бути мачухою, незважаючи на те, що на цьому шляху не завжди все було просто.

Читайте також: На Кендалл Дженнер подали в суд через зірвану зйомку

Поділись


Новини партнерів