На Кендалл Дженнер подали в суд через зірвану зйомку

Популярна модель Кендалл Дженнер потрапила в скандал. Зірка зірвала зйомку модного бренду і тепер повинна виплатити їм 1,8 мільйона доларів.

Італійська марка одягу Liu Jo подала в суд на 25-річну Кендалл Дженнер. За словами представників бренду, модель порушила умови контракту і зірвала зйомку.

Справа в тому, що Liu Jo і Кендалл підписали договір, згідно з яким зірка повинна була взяти участь в двох фотосесіях, однак знялася лише в одній. Через пандемію дату другої зйомки потрібно було перенести, тому представники бренду запропонували моделі вибрати будь-який зручний час, проте вона відкинула цей запит.

Пізніше Liu Jo знову пропонували Кендалл перенести зйомку на час, який підійшов би їй, проте її менеджери відмовилися і заявили, що “це неможливо зробити”.

Цікаво, що гонорар Дженнер отримала за дві зйомки. Їй заплатили 1,3 мільйона доларів, однак тепер ці гроші їй доведеться повернути і виплатити компенсацію за порушення договору.

У свою чергу менеджери моделі заявляють, що вони багато разів намагалися знайти компроміс з брендом. Модельне агентство Кендалл The Society Management також заступилося за зірку і назвало цей позов “необґрунтованим”.

Читайте також: Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер вперше стали батьками

Поділись


Новини партнерів