Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер вперше стали батьками

У 32-річної Алісії Вікандер і її 44-річного чоловіка Майкла Фассбендера народився первісток! Коли саме Алісія і Майкл стали батьками, невідомо – радісною новиною з громадськістю вони поки не поділилися. Відомо ж про поповнення в їхній родині стало завдяки папараці, які зняли Майкла з немовлям на руках, коли він приїхав провідати дружину на знімальний майданчик.

Про вагітність актриси стало відомо в кінці січня – в мережу потрапив знімок, на якому вона продемонструвала кругленький живіт. Своє цікаве положення зірка приховувала – пара взагалі веде закритий спосіб життя і про особисте не поширюється. Ну а під час пандемії приховати вагітність Алісії взагалі не склало труднощів.

Втім, чутки про вагітність Вікандер з’явилися ще восени – тоді громадськість звернула увагу на зміни в її фігурі. Але так як пара на публіці не з’являлася, підтвердження ці чутки знайшли не відразу.

Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер одружені три роки – вони одружилися після трьох років роману. Їх весілля було таємним і пройшла на Ібіці. Для обох цей шлюб став першим.

Читайте також: Анджеліна Джолі прогулялася по дахах Венеції

Поділись


Новини партнерів