Анджеліна Джолі прогулялася по дахах Венеції

Анджеліна Джолі

46-річна Анджеліна Джолі влаштувала собі і дітям європейські канікули. Голлівудська зірка разом з родиною відпочиває у Венеції.

Анджеліна спочатку приїхала в Париж, щоб підтримати благодійну акцію по захисту бджіл. Актриса ненадовго затрималася у французькій столиці, а потім вирушила до Італії. Першою зупинкою в цій країні стала Венеція.

У місто на воді виконавиця ролі Малефісенти дісталася на знаменитому поїзді «Східний експрес». По дорозі володарка «Оскара» встигла зняти кумедний ролик. Джолі з розпущеним волоссям, в окулярах і білому халаті висунула голову у відкрите вікно поїзда і мило посміхнулася в камеру.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от JR (@jr)

Джолі прогулялася по вузьких вуличках Венеції, а ближче до вечора актриса в компанії свого друга, французького вуличного художника JR, залізла на дах. Кінозірка граціозно пройшлася по похилій черепиці без страху оступитися.

Для фотосесії на даху акторка вибрала довгу сукню-балахон сріблястого кольору. А ось від взуття Джолі вирішила відмовитися. Вона пройшлася по залитій західним сонцем черепиці босоніж. На знімках видно, як багатодітна мати і посол доброї волі ООН активно жестикулює, веселиться і дуріє.

Колишня дружина Бреда Пітта постала перед шанувальниками у незвичному образі. Замість строгих і холодних фотографій фанати побачили яскраві і живі знімки, про що поспішили повідомити в коментарях.

«Ангел, що спускається з небес», «Нарешті-то вона виглядає такою щасливою!», «Купіть будинок у Венеції! Ласкаво просимо в Італію, прекрасне створіння!», «Прекрасна Італія, прекрасна Джолі», – захопилися користувачі.

Читайте також: Ава Філіп опублікувала нове фото з бойфрендом, а в мережі знову порівняли їх з її батьками Різ Візерспун і Раяном Філіпом

Поділись


Новини партнерів