Колишня дружина Ченнінга Татума Дженна Деван розповіла про важкий період після народження їхньої доньки

Дженна Деван і Ченнінг Татум прожили в шлюбі 10 років. У 2013 році у них народилася дочка Еверлі. І, як зізналася актриса в подкасті Dear Gabby, після народження дівчинки їй довелося дуже нелегко, так як чоловіка не було поруч через його зобов’язання по роботі. Сама ж вона теж практично відразу повернулася до роботи над серіалом “Відьми Іст-Енду”, який знімався в Канаді, і їй доводилося самостійно справлятися з роллю матері і акторською кар’єрою.

Мені доводилося подорожувати з нею, і в той час Ченнінг не міг бути з нами. Протягом шести тижнів я подорожувала з Еверлі разом з моєю доулою, – сказала вона.

40-річна актриса зазначила, що, незважаючи на те, що донька постійно була з нею, вона увесь час перебувала в стані стресу.

Це було дійсно важко, тому що це були дуже довгі години. Вона постійно була зі мною на знімальному майданчику. Це було дуже важко, – додала вона.

Дженна зазначила, що відчувала післяпологове почуття тривоги і занепокоєння, з яким не могла впоратися.

Ти кілька разів встаєш вночі, а потім працюєш увесь день. Я годувала грудьми, я колихала її, я була без партнера, і це було просто божевіллям, – сказала зірка.

Про розставання подружжя оголосило три роки тому. Здавалося, що воно було мирним і рішення розлучитися було обопільним. Однак пізніше Татум і Деван стали судитися за спільну опіку над донькою. У підсумку вони змогли домовитися, і тепер дівчинка по черзі проводить час зі своїми батьками.

Після розлучення Деван знову змогла знайти щастя в особистому житті – вона народила сина від свого коханого Стіва Казі і тепер готується вийти за актора заміж. У 41-річного Татума після розриву з дружиною був роман зі співачкою Джессі Джей, однак пара розлучилася.

Читайте також: Білл і Мелінда Гейтс офіційно розлучилися

Поділись


Новини партнерів