74-річний Арнольд Шварценеггер проїхався на велосипеді після операції на серці

Голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер може похизуватися чудовою фізичною формою незважаючи на те, що 30 липня знаменитості виповнилося 74 роки. Тільки в минулому році зірка фільму “Термінатор” переніс складну операцію на серці по заміні аортального клапана, а сьогодні він в змозі взяти участь в велосипедній прогулянці зі своїми друзями.

Шварценеггер, який на початку цього року зробив щеплення від коронавірусу, був помічений папарацці на минулих вихідних в Лос-Анджелесі, передає Daily Mail.

Актор був одягнений в темно-синю куртку Patagonia поверх темної футболки, в чорні шорти, які оголюють його м’язисті ноги, а також в шкіряне взуття. Чоловік не знімав сонцезахисних окулярів, поки йшов по велосипедній доріжці зі приятелями.

Раніше хороший друг Шварценеггера, 75-річний голлівудський актор Сильвестр Сталлоне показав, як щоранку він піднімає по 40 кг металевих “млинців”. Очевидно, що щоденні тренування все ж здатні тримати в тонусі навіть таких старичків, як Арні і Слай!

Читайте також:Дженніфер Лопес в минулому: Алекс Родрігес проводить час з новою дівчиною

Поділись


Новини партнерів