Дженніфер Лопес в минулому: Алекс Родрігес проводить час з новою дівчиною

Поки Дженніфер Лопес тане в обіймах Бена Аффлека, Алекс Родрігес вже тиждень гріється на європейському сонці, подорожує по узбережжю Сен-Тропе і влаштовує вечірки в Монако. Зараз спортсмен прибув до Іспанії, де він продовжив святкувати свій 46-й день народження з друзями.

Папарацці зняли, як Алекс відпочиває на Ібіці з колишньою зіркою НФЛ Еріком Декером і його дружиною – кантрі-співачкою Джессі Джеймс Декер, а також спортивним репортером Мелані Коллінз. Четвірка сміялася і фотографувалася разом, перебуваючи за кордоном на величезній яхті.

Багато хто припускає, що 35-річна Коллінз може бути новою коханою бейсболіста після його розриву з Дженніфер Лопес. Хоча джерела повідомили PageSix, що Алекс і журналістка просто друзі: «Він у відпустці. Він неодружений і веселиться».

Однак це мало впливає на нові спекуляції, оскільки пара була помічена разом за покупками на півдні Франції всього через дві години після того, як його колишня наречена Лопес відвідала ті ж самі магазини на цьому тижні. Проте, його друзі кажуть, що зірка зосередився на тому, щоб повеселитися зі своєю сім’єю.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес були разом з весни 2017 року, а в 2019-му Алекс зробив коханій пропозицію. Однак до весілля справа так і не дійшла. Відзначимо, деякі зарубіжні ЗМІ з посиланням на джерела, наближені до пари, писали про те, що зірки розлучилися через зради Родрігеса. Йому приписували роман із зіркою реаліті-шоу «Південна чарівність» Медісон ЛеКрой. Однак представники спортсмена заявили, що Алекс не знає цю дівчину і ніколи її не бачив.

Читайте також: Ольга Фреймут похизувалася новеньким авто

Поділись


Новини партнерів