Кіт Герінґтон вперше розповів про батьківство

У лютому цього року зірки серіалу “Гра престолів” Кіт Герінґтон і Роуз Леслі вперше стали батьками – у подружжя народився син. Про особисте життя пара не поширюється (Кіт і Роуз досі навіть не розповіли, яке ім’я дали своєму первістку) і веде досить закритий спосіб життя. Однак днями 34-річний актор розговорився в інтерв’ю Access Hollywood і вперше розповів про батьківство.

Він зізнався, що навіть не уявляв, що це таке, поки сам не став батьком.

Всі говорили: “Послухай, те, через що тобі треба буде пройти, дуже суттєве. І ти ніколи не дізнаєшся це, поки сам через це не пройдеш”, – зазначив він.

Актор зізнався, що роллю батька він насолоджується.

Кожного дня я прокидаюся і дбаю про цю маленьку людину, і тепер ми – частина єдиного цілого. Я думаю, що найбільше мене дивує в батьківстві те, що ви тепер єдине ціле, ви троє, і вам потрібно знайти абсолютно нову динаміку. Я щодня бачу, як він росте і змінюється. Як це міняє тебе? Це дійсно чудово, – сказав Кіт.

Розповідаючи про сина, актор навіть жартома порівняв виховання немовляти з доглядом за домашніми тваринами.

У рік, що передував народженню мого сина, у мене було щеня, і різниця була не такою вже сильною. Я можу сказати, що це була відмінна практика, – пожартував він.

Кіт Герінґтон і Роуз Леслі познайомилися на знімальному майданчику серіалу “Гра престолів” в 2012 році. У їхніх стосунках не все було гладко: пара на час розлучалася, але потім зійшлася знову, і в 2018 році Кіт і Роуз одружилися.

Читайте також: Побили танцюриста Наді Дорофєєвої, хлопець знаходиться в комі

Поділись


Новини партнерів