Побили танцюриста Наді Дорофєєвої, хлопець знаходиться в комі

У Києві жорстоко побили танцюриста Євгенія, який входить до складу балету Наді Дорофєєвої. Хлопець потрапив до лікарні з крововиливом в мозок, через що його ввели в медикаментозну кому.

Вночі 1 серпня танцюрист з колективу Наді Дорофєєвої залишав столичний гей-клуб Lift, проте на виході із закладу на хлопця накинувся невідомий чоловік. Нападник штовхнув Євгена на огорожу і завдав кілька ударів в голову.

В результаті танцюрист потрапив до лікарні з важкими травмами. У хлопця стався крововилив у мозок, через що медикам довелося зробити трепанацію черепа і ввести його в кому.

Надя Дорофєєва опублікувала в своєму Instagram-акаунті пост з проханням знайти чоловіка, який напав на її танцюриста:

Люди, сьогодні вночі ця тварина, яка далі зображена на відео, – побила мого танцюриста Женю. Женя з друзями вийшов з клубу Ліфт, спокійно і нікого не чіпаючи, і отримав поштовх, удар об огорожу і ще один удар слідом!

Публічне поширення допомогло швидко знайти зловмисника. Ним виявився працівник Управління державної охорони України.

Представники УДО майже відразу ж підтвердили, що чоловік, який побив Євгенія, працює у них. Нападника відсторонили від виконання службових обов’язків на час розслідування.

Ми ретельно перевірили цю інформацію і повідомляємо, що дана особа є не колишнім, а чинним військовослужбовцям УДО України. За даним фактом керівництвом Управління призначено службове розслідування, обставини події з’ясовуються, – повідомили в УДО.

Також представники УДО заявили, що нададуть допомогу в лікування потерпілого Євгена.

Читайте також: Санта Дімопулос вразила мережу спокусливим образом

Поділись


Новини партнерів