У прийомного сина Анджеліни Джолі можуть з’явитися справжні батьки

Анджеліна Джолі

Колишній друг голлівудської актриси Анджеліни Джолі збрехав, коли вона оформляла усиновлення Медокса. Сарат Мун чесно зізнався, що коли Джолі приїхала в Камбоджу, щоб усиновити дитину, він представився його батьком і підписав всі необхідні документи, щоб прискорити ці процеси і отримати позитивне рішення від суду, проте насправді у Медокса інші батьки, і вони можуть бути до сих пір живі.

Як зазначив чоловік, Джолі приїжджала в Камбоджу в 2000 році, і тоді усиновила старшого сина Медокса. Ця людина зіграла важливу роль в процесі усиновлення і наполягла на тому, що саме він є батьком хлопчика, але це був обман. Камбоджієць стверджує, що пішов заради цього через те, що Джолі хотіла прискорити процес усиновлення.

«Я не впевнений на 100%, що Медокс був сиротою, навіть незважаючи на те, що він прийшов з притулку. Принаймні, один з батьків міг бути живий на момент його усиновлення», – зізнається чоловік.

У той же час він підкреслив, що йому ніхто і ніколи не ставив таких питань, і він вирішив приховати цей нюанс, оскільки в Камбоджі часто відбуваються такі ситуації, коли батьки або продають своїх дітей, або залишають у притулках.

Читайте також: Марічка Падалко показала своїх старших дітей на фото

Поділись


Новини партнерів