Марічка Падалко показала своїх старших дітей на фото

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відома телеведуча Марічка Падалко опублікувала для своїх передплатників рідкісні сімейні фотографії. На кадрах зображені троє дітей Падалко, з якими зірка знаходиться на відпочинку в Одеській області. Відзначимо, що телеведуча найчастіше публікує фотографії молодшої доньки Катерини, так як старші діти Марія і Михайло не є прихильниками публічності. І ось тепер їх можна побачити на відпочинку біля Чорного моря.

Також відомо, що Падалко з сім’єю відвідала Грибівку, і відповіла на популярні питання своїх фоловерів. Найбільше у неї цікавилися, як йдуть справи з медузами. Марічка відповіла, що за весь час відпочинку медуз вона бачила на кадрах з Азовського моря, а в Одеській області нічого подібного немає. «Водорості іноді були – ближче до берега. Далі – дуже чисто. Загалом, вода не така блакитна можливо, як на фото з Мальдів, але чиста», – зазначила вона.

Щодо цін на житло, то там, де вони відпочивали, вони були такими ж, як і у 2019 році. У той же час телеведуча зазначила, що ціни на продукти в маленьких магазинах трохи вищі за середні по країні. Незважаючи на те, що відпочинок в цілому їй сподобався, вона думає, що в наступному році поїде з родиною за кордон.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Читайте також: Настя Каменських показала, з чого починається її ранок

Поділись


Новини партнерів