10-річна донька Мераї Кері дебютувала в якості моделі

10-річна донька 51-річної Мераї Кері Монро, здається, готується піти по стопах своєї зіркової мами. Нещодавно дівчинка знялася у своїй першій рекламній кампанії. Дебют Монро в якості моделі відбувся в новій рекламі американської компанії з виробництва дитячого одягу OshKosh B’gosh.

У 30-секундному відео Монро постає в образі Мераї в дитинстві, коли та тільки мріяла стати світовою зіркою. За сюжетом рекламного ролика маленька копія Кері пише свої перші пісні, пробує співати в гребінець перед дзеркалом і шукає натхнення в найпростіших речах. Мета рекламної кампанії полягає в тому, щоб показати, що колись всі ікони сьогоднішнього покоління теж були простими дітьми зі своїми планами і мріями.

Колись все буде по-іншому. Мелодії, які живуть в моїй голові, опиняться на вершині чартів. Пісні, які живуть в моєму серці, торкнуться мільйонів сердець, – каже в ролику Монро.

Мерая вже прокоментувала дебют своєї доньки в якості моделі. У бесіді з People співачка зізналася, що, будучи маленькою дівчинкою, була сповнена рішучості втілити всі свої мрії в життя.

Тепер, як матері, мені приємно бачити, як мої діти візуалізують мрії, які зберігають в своїх серцях, – додала Кері.

Раніше Мерая Кері зізнавалася, що вже розповідала своїй доньці Монро і її брату-близнюку Мороккану про расистські нападки, з якими їй самій довелося зіткнутися в дитинстві. Зірка переконана, що ці історії допоможуть її дітям правильно орієнтуватися в цьому світі, а також навчать їх, як постояти за себе. Кері уточнила, що її син одного разу вже відчув на собі прояв расизму.

Читайте також: Тоні Гаррн і Алекс Петтіфер вперше стали батьками

Поділись


Новини партнерів