Тоні Гаррн і Алекс Петтіфер вперше стали батьками

29-річна топ-модель Тоні Гаррн і її чоловік, 31-річний актор Алекс Петтіфер, вперше стали батьками. Радісною новиною Тоні поділилася у себе в Instagram – у пари народилася донька.

Завдяки чарівному досвіду в моєму житті у нас з’явилася Лука Маланка, – написала Гаррн.

Маля народилося ще минулого тижня, але батьки, очевидно, вирішили почекати з офіційним оголошенням. Хоча Тоні і не приховувала, з яким нетерпінням вона чекає появи дитини на світ. Модель зізнавалася, що буквально рахує дні. Під час вагітності Гаррн часто публікувала свої фото і навіть взяла участь у зйомці для німецького Vogue.

Найкраще в вагітності – це прокидатися щоранку і знати, що я вагітна. Це найпрекрасніше, щасливе почуття. Я відразу торкаюся до свого живота, і я така рада відчувати, що мій малюк всередині мене, – ділилася своїми враженнями модель.

А ось щасливий молодий батько своїми емоціями поки з передплатниками не поділився. 30 червня цього року Алекс повідомив, що збирається взяти паузу в соцмережах і повернеться до ведення Instagram тільки в серпні. Деякі передплатники вже тоді припустили, що відмова від соцмереж пов’язана якраз з появою дитини.

Читайте також: Екс-чоловік Брітні Спірс заявив, що менеджери змусили їх розлучитися

Поділись


Новини партнерів