Анастасія Приходько відверто розповіла про зворотній бік роботи з Меладзе

Українська співачка і багатодітна мама Анастасія Приходько чесно висловилася про складні стосунки з екс-продюсером і композитором Костянтином Меладзе, з яким співпрацювала на початку співочої кар’єри. Про це співачка заявила в інтерв’ю для програми «Слава +» на YouTube-каналі «Люкс ФМ» .

Її спроба потрапити на «Євробачення» від України перетворилася на пекло саме через екс-продюсера. Подробицями непростих взаємин з Меладзе-старшим вона пообіцяла поділитися, коли буде в похилому віці і уточнила, що для неї це, як і раніше, болюча тема.

«Зараз це все розцінять як хайп. А ось коли всі зрозуміють, що ні піаритися, ні хайпувати я не хочу, тоді всі усвідомлять, що сказане – правда. Мені було дуже боляче і дуже прикро… », – зазначила співачка.

Приходько поділилася своїми переживаннями, які відчувала під час третьої спроби потрапити на міжнародний конкурс «Євробачення». Тоді артистка дізналася, що національним відбором буде займатися Меладзе, і це її засмутило.

«Я побачила його і зрозуміла:« Далеко ти поїдеш, Настя»… Те «Євробачення», яке ми з ним пройшли, це просто пекло. Думаю, ні я, ні він не хотіли вступати в цю річку ще раз… Я зрозуміла, що я сильніше цього. Я вийшла, заспівала і пішла», – розповіла вона.

Також артистка побічно прокоментувала і приватне життя Костянтина. Вона вважає, що у композитора немає музи, що відбивається на його творчості.

«Коли руйнується енергія і з’являється інша, все йде на спад», – переконана співачка.

Читайте також: Віктор Павлік відверто розповів про особисте життя і стосунки з молодою дружиною

Поділись


Новини партнерів