Гіларі Дафф показала, як проходили її домашні пологи

У березні 33-річна Гіларі Дафф втретє стала мамою – актриса народила доньку від свого чоловіка Меттью Коми. Народжувала дитину Гіларі вдома в присутності свого коханого, а вчора вона поділилася подробицями появи малюка на світ і опублікувала знімки пологів.

Ідеальний обсяг простору, гумор, спокій і люди, які підтримували мою силу. Мій чоловік був найспокійнішою людиною в кімнаті, коли мені хотілося лізти на стіну, а моя маленька Моллі – просто незвичайна доула, яка сиділа зі мною, коли мені потрібно було бути спокійною, – розповіла Дафф.

Вона додала, що її мама теж була присутня на пологах і готувала закуски.

Допомога, яку я отримую, щоб виховати всіх дітей, поки я не в змозі впоратися самостійно, – це найприємніша думка зараз. Це важка робота – вагітність, пологи (не важливо, яким способом жінка народжує дитину: будь це кесарів розтин, домашні пологи або пологи в клініці), грудне вигодовування, виховання цих маленьких створінь, щоб вони росли добрими і чесними громадянами світу. Це втомлююча, чарівна і чудова пригода, – написала зірка.

Донька Мей – друга спільна дитина пари. У подружжя також є дворічна донька Бенкс. Від колишнього чоловіка Майка Комрі у актриси є дев’ятирічний син Лука.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Hilary Duff (@hilaryduff)

Читайте також: Віктор Павлік зізнався, що мріє про власну квартиру з терасою

Поділись


Новини партнерів