Мадонна підтримала Брітні Спірс після її виступу в суді

Увесь світ продовжує стежити за розвитком резонансної справи про боротьбу 39-річної Брітні Спірс за свою свободу. Після скандального виступу співачки в суді, в якому вона попросила усунути свого батька з посади опікуна і навела шокуючі аргументи на користь цього, на підтримку зірки вже виступило багато її зіркових колег. До них приєдналася і 62-річна Мадонна.

Поп-зірка, яка в 2003 році випустила разом з Брітні трек під назвою Me Against the Music, опублікувала в інстаграм Сторіс на підтримку Спірс. Вона поділилася знімком, на якому позує в футболці з ім’ям Брітні, і зажадала нарешті повернути їй свободу.

Поверніть цій жінці її життя! Рабство було скасовано вже давним-давно! Смерть жадібному патріархату, який століттями обходився так з жінками. Це порушення прав людини. Брітні, ми зробимо все, щоб витягнути тебе з в’язниці! – написала Мадонна.

Нагадаємо, що під час свого виступу в суді Брітні Спірс розповіла про знущання з боку батька і членів своєї команди, а також попросила суддю про звільнення з-під їх контролю. Зірка також зізналася, що до цього моменту не знала, що може особисто звернутися з проханням про припинення опіки.

Мій батько і всі, хто причетний до опіки наді мною, повинні сидіти в тюрмі, – заявила Брітні.

Після цього гучного виступу адвокат батька Спірс заявив, що його підзахисний щиро жалкує, що його доньці було так боляче. Він також уточнив, що Джеймі дуже любить Брітні і сумує за нею.

Днями ж з’ясувалося, що адвокат самої Брітні, який до цього представляв її інтереси в суді, подав у відставку. Багато хто пов’язує його звільнення зі скандальним виступом співачки на засіданні: під час нього вона розповіла, що захисник не радив їй виступати публічно і розповідати про все громадськості. Брітні також заявила про своє бажання самостійно найняти собі адвоката, а не користуватися послугами того, кого їй автоматично призначив суд.

Читайте також: Анджеліна Джолі має намір позбутися від спільного з Бредом Піттом бізнесу

Поділись


Новини партнерів