Анджеліна Джолі має намір позбутися від спільного з Бредом Піттом бізнесу

Судові розгляди між Джолі і Піттом тривають. Якщо раніше екс-подружжя не могло вирішити питання про опіку над дітьми, то зараз не може поділити загальний бізнес.

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі вирішила остаточно виключити зі свого життя Бреда Пітта і все, що їх пов’язує. Зірка має намір продати свою частку акцій в їх спільному бізнесі.

Як відомо, Джолі і Пітт є спільними власниками виноробної компанії в Шато Міраваль. Після розлучення актори продовжували ділити бізнес і особняк у Франції, проте тепер Анджеліна хоче розірвати всі зв’язки зі своїм екс-чоловіком. Вона вже подала нові документи в суд з проханням скасувати тимчасову заборону на продаж їх спільних активів, повідомивши, що у неї є зацікавлений покупець.

Виявляється, актриса протягом двох років намагалася обговорити зі своїм колишнім продаж активів, але так і не змогла узгодити ціну. Представники Енджі вже спілкувалися з адвокатами Пітта, щоб уникнути чергових судових розглядів, однак поки команда актора знаходиться в роздумах, Джолі може втратити зацікавленого клієнта.

Розлучення вплинуло на можливість сторін працювати разом в якості ділових партнерів. Вони не змогли прийти до згоди стосовно ціни, а також неконкурентних домовленостей, які не принижують гідність, згідно із заявою,

– заявили адвокати актриси.

Нагадаємо, що особняк Шато Міраваль з виноградниками Анджеліна Джолі і Бред Пітт купили в 2011 році. Там пара зіграла своє весілля.

Після розлучення актори продовжували спільно володіти величезним маєтком, але не так давно Пітт вирішив привезти туди одну зі своїх нових обраниць – модель Ніколь Потуральскі . Можливо, саме це послужило причиною того, що Джолі прагне позбутися від їх спільного бізнесу і особняка.

Читайте також: Дмитро Монатик похизувався романтичною світлиною з дружиною

Поділись


Новини партнерів