Мерілін Менсон добровільно здався поліції після звинувачень в нападі

Ще в травні поліція Нью-Гемпшира видала ордер на арешт 52-річного Меріліна Менсона за напад на жінку-відеооператора під час концерту в серпні 2019 року. Згідно з виданням TMZ, на минулому тижні рок-музикант добровільно здався співробітникам правоохоронних органів.

Менсон був затриманий, проте незабаром його звільнили під підписку про невиїзд під заставу і за умови, що він не вчинить жодних злочинів, поки триває слідство, чи не буде контактувати з жертвою і буде присутній на всіх судових слуханнях.

У департаменті поліції Гілфорда повідомили, що Менсон і його команда знали про ордер на арешт, проте музикант не робив ніяких зусиль, щоб повернутися в Нью-Гемпшир і відповісти на пред’явлені звинувачення. Однак, не з’явися він в поліцію, йому міг би загрожувати величезний грошовий штраф в розмірі мільйона доларів або реальний тюремний термін строком до року.

Очевидці, які були присутні на концерті музиканта в 2019 році, розповіли, що він вів себе неприйнятно: плювався зі сцени, а потім переключився на жінку-відеооператора, якій його поведінка явно не сподобалося.

Він плював всюди, і в якийсь момент це потрапило на її камеру. Вона витерла її і розсердилася. Він помітив це і продовжував навмисно плювати на її камеру. Останньою краплею стало те, що він впав на підлогу, наблизився до неї на відстань 2-3 фути і висякався на неї. Вона оскаженіла, тому втекла, а він просто розсміявся, – розповів очевидець.

Треба сказати, що цей рік для Менсона сповнений великих скандалів. І всі вони пов’язані з законом. Уже кілька жінок звинуватили співака в жорстокому поводженні і сексуальному насильстві, в тому числі актриси Еван Рейчел Вуд і Есме Бьянко. Жертви музиканта розповідали, що він їх залякував, змушував займатися з ним сексом, застосовуючи по відношенню до них фізичну силу, і знущався.

Читайте також: Анджеліна Джолі має намір позбутися від спільного з Бредом Піттом бізнесу

Поділись


Новини партнерів