Гвен Стефані показала нові світлини зі свого весілля

Минулих вихідних 51-річна Гвен Стефані і 45-річний Блейк Шелтон офіційно стали чоловіком і дружиною. Через кілька днів після весілля співачка продовжує ділитися подробицями торжества і публікує святкові сімейні знімки.

Вчора вона опублікувала фото зі своїм чоловіком і трьома синами від шлюбу з Гевіном Россдейлом: 15-річним Кінгстоном, 12-річним Зумою і семирічним Аполло.

Судячи з фотографії, діти були дуже раді за свою маму – вони були щасливими і задоволеними. При цьому вони виглядали як справжні джентльмени і були одягнені в класичні чорні костюми і білі сорочки з чорними метеликами.

Весілля пари відбулося на ранчо кантрі-музиканта в Оклахомі. На його території Шелтон спеціально побудував каплицю.

Як розповів інсайдер, пара спеціально влаштувала торжество вдома, так як для них було важливо, щоб свято пройшло в комфортній і спокійній обстановці.

Вони навмисно зробили весілля простим. Вони не хотіли цирку. Зрештою, вони просто хотіли розділити цей момент зі своїми близькими. Блейк і Гвен – дуже сімейна пара, і саме це і підкреслювало їх весілля. Сім’я була в центрі всього, – зазначив інсайдер.

Всього на весіллі пари були присутні близько 40 гостей. А вести церемонію пара довірила своєму другові й колезі по шоу The Voice Карсону Дейлі. Саме на цьому шоу Гвен і Блейк познайомилися шість років тому.

Однією з головних прикрас свята став розкішний п’ятиярусний торт, який молодята, як і годиться, розрізали разом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gwen Stefani (@gwenstefani)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gwen Stefani (@gwenstefani)

Читайте також: Адвокат Брітні Спірс у справі про опіку подав у відставку після виступу співачки в суді

Поділись


Новини партнерів