Адвокат Брітні Спірс у справі про опіку подав у відставку після виступу співачки в суді

Адвокат 39-річної Брітні Спірс Сем Інгем, який представляв її інтереси в суді у справі про опіку 13 років, подав у відставку. Про своє рішення припинити працювати із зіркою він заявив незабаром після резонансного виступу Спірс в суді. Причину своєї відставки він вказувати не став і попросив суд призначити для співачки нового адвоката.

Його рішення може бути пов’язано з виступом Брітні в суді. Співачка сказала, що вона не знала, що може подати заяву про припинення опікунства, тим самим кинувши тінь на Інгем. Інсайдери видання TMZ розповіли, що адвокат був вкрай засмучений заявами зірки. За його словами, він регулярно пропонував їй різні варіанти щодо вирішення питання про опікунство, в тому числі про його припинення.

Крім того, Брітні сказала, що Інгем не радив їй виступати публічно і розповідати про все громадськості.

Мій адвокат Сем Інгем дуже боявся, що я буду діяти, тому що він вважає, що якщо я заговорю, то буду перевантажена роботою в тій установі реабілітаційного центру. Він сказав мені, що я повинна тримати це при собі, – заявила Брітні в суді.

Співачка також зазначила, що, хоча з Семом у неї і склалися особисті відносини і вони часто спілкувалися, вона хотіла б мати можливість сама вибрати собі адвоката (Інгем на цю посаду був призначений за рішенням суду).

Два дні тому про рішення покинути пост музичного менеджера співачки заявив Ларрі Рудольф, який співпрацював зі Спірс 25 років. Він сказав, що, оскільки співачка близька до завершення кар’єри, в його послугах необхідності більше немає.

Читайте також: Jerry Heil розповіла, скільки коштують її пісні

Поділись


Новини партнерів