Гвен Стефані і Блейк Шелтон одружилися

51-річна Гвен Стефані вийшла заміж за 45-річного Блейка Шелтона. Весілля пари було таємним і відбулося в суботу, 3 липня. Торжество закохані відзначали на ранчо співака в Оклахомі, де, як раніше повідомляли інсайдери, Шелтон спеціально побудував каплицю для весілля з Гвен.

Блейк Шелтон і Гвен Стефані стали зустрічатися в 2015 році, після того як познайомилися на зйомках шоу The Voice. Обидвоє на той момент тільки розлучилися зі своїми другими половинками: Шелтон оголосив про розлучення з Мірандою Ламберт, з якою він прожив у шлюбі чотири роки. А Гвен приголомшила шанувальників новиною про розставання зі своїм чоловіком Гевіном Россдейлом, разом з яким вона прожила 13 років і від якого народила трьох синів.

Про заручини пара оголосила минулої осені – музикант подарував коханій обручку з великим діамантом. За повідомленнями інсайдерів, пропозиція руки і серця від Шелтона для Стефані була сюрпризом. Але, звичайно, приємним.

Інших подробиць весілля пари поки немає. Відомо, що на торжестві були їхні близькі та рідні. Швидше за все, воно було досить скромним і не помпезним.

Читайте також: Ембер Герд вперше стала мамою

Поділись


Новини партнерів