Ембер Герд вперше стала мамою

35-річна Ембер Герд вміє дивувати! Кілька годин тому актриса розповіла в своєму Instagram про народження доньки і опублікувала перший знімок з нею. Ембер уточнила, що дывчинка з’явилася на світ за допомогою сурогатної матері ще цієї весни, а також пояснила, чому вважає цей спосіб найбільш підходящим для себе.

Я така рада поділитися з вами цією новиною. Чотири роки тому я вирішила, що хочу мати дитину. Я хотіла зробити це на своїх власних умовах. Тепер я розумію, наскільки радикально для нас, жінок, думати таким чином про одну з найбільш фундаментальних речей в нашому житті. Я сподіваюся, що ми прийдемо до того моменту, коли стане нормальним не хотіти кільця на пальці, щоб мати дитяче ліжечко. Частина мене хоче стверджувати, що моє особисте життя нікого не стосується. Я також розумію, що специфіка моєї роботи змушує мене взяти все це під контроль. Моя донька народилася 8 квітня 2021 року. Її звуть Уна Пейдж Герд. Вона – початок всього мого життя, що залишилося, – поділилася з шанувальниками Ембер.

За інформацією видання Page Six, вдатися до сурогатного материнства Герд вирішила після того, як лікарі заявили актрисі, що вона не зможе самостійно виносити і народити дитину.

Передплатники відразу ж почали вітати Ембер з поповненням в сім’ї. У своїх коментарях вони зізналися, що Ембер по-справжньому надихнула їх своїм прикладом, а також відзначили, що маленька Уна Пейдж дуже схожа на свою зоряну маму.

Нагадаємо, що увесь останній рік Ембер Герд була зайнята судовими позовами з 58-річним колишнім чоловіком Джонні Деппом, з яким вона перебувала в шлюбі з 2015 по 2017 рік. У підсумку в листопаді минулого року Ембер все ж вдалося здобути перемогу над екс-коханим: Високий суд Лондона визнав голлівудського актора винним у побитті дружини.

В ході процесу Ембер підтримувала її кохана Б’янка Буті. Спочатку з Герд вони просто дружили, а потім їх відносини плавно переросли в романтичні. Інсайдери відзначають, що поруч з Б’янкою Ембер відчуває себе по-справжньому щасливою і повністю їй довіряє.

Вона відчуває, що може довіряти Б’янці. Вони стали друзями і проводять багато часу разом. Їхні стосунки почалися з дружби, – підтверджують люди з найближчого оточення Герд.

Читайте також: Софі Тернер і Джо Джонас поділилися новими фото з весілля в честь її річниці

Поділись


Новини партнерів