Софі Тернер і Джо Джонас поділилися новими фото з весілля в честь її річниці

Вчора 25-річна Софі Тернер і 31-річний Джо Джонас відзначили важливу для їх сім’ї дату – два роки з дня весілля. В честь цього зірка серіалу “Гра престолів” опублікувала в своєму Instagram цілу серію раніше не опублікованих фото з торжества, яке пройшло в замку на півдні Франції. У підписі до них Тернер зізналася чоловікові в коханні:

Два роки як твоя дружина! Оце так! Люблю тебе, малюк.

На знімках Софі позує не лише в розкішному весільному вбранні, але й в елегантній білій сукні по фігурі, в яку вона переодягнулася вже для вечірки після церемонії. На одному з фото вона зображена з подружками нареченої під час підготовки до одного з найважливіших днів у своєму житті. Показала Тернер і знімок великого святкового торта, а також їх першого повільного танцю з чоловіком.

Я маю на увазі… До біса все! Минуло вже два роки, – прокоментувала Тернер фото з весілля.

Софі Тернер і Джо Джонас почали зустрічатися в 2016 році, а через рік після цього побралися. 1 травня 2019 року актриса і музикант одружилися на скромній церемонії в Лас-Вегасі, а 29 червня того ж року вже влаштували пишне торжество, на яке запросили родичів і друзів. Весілля пройшло в замку XVIII століття на півдні Франції, а наречена йшла до вівтаря в пишній сукні Louis Vuitton. Медовий місяць зоряна пара провела на Мальдівах.

У лютому 2020 року стало відомо про швидке поповнення в родині Тернер і Джонас. Їхня донька Вілла з’явилася на світ в кінці липня минулого року. Нещодавно Софі зізналася, що поки не хоче публікувати в соцмережах фото дочки, тому що та її “про це не просила”. Тернер також звернулася до папараці, заявивши, що виступає проти поширення в пресі знімків свого малятка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sophie Turner (@sophiet)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sophie Turner (@sophiet)

Читайте також: Хто стане новим Джеймсом Бондом? Пірс Броснан запропонував кандидатів на роль

Поділись


Новини партнерів