Суддя відхилив прохання Брітні Спірс відсторонити її батька з посади опікуна

Незважаючи на гучний виступ 39-річної Брітні Спірс в суді минулого тижня, батько співачки Джеймі Спірс продовжить залишатися її опікуном – суддя Верховного суду Лос-Анджелеса відхилила прохання адвоката зірки від відсторонення Джеймі від цієї посади.

Запит про негайне призупинення діяльності Джеймса Спірса в якості єдиного опікуна підопічної після призначення компанії Bessemer Trust відхилений, – йдеться в документах.

Однак повідомляється, що це не є прямою відповіддю на слухання минулого тижня, на якому Спірс дала свідчення проти батька і членів своєї сім’ї, звинувативши їх в тотальному контролі над її життям і знущанні. Поки суддя не може винести будь-яке рішення на підставі того, що вона сказала, оскільки Брітні ще потрібно подати клопотання про припинення опікунства.

Вперше адвокат співачки подав заяву про відсторонення батька Брітні від опікунства минулої осені, заявивши, що його клієнтка боїться свого батька і не повернеться на сцену, якщо він продовжить відповідати за її кар’єру. Однак і в той раз команда Брітні зазнала невдачі. Проте тоді суддя Бренді Пенні призначила трастовий фонд Bessemer Trust співопікунів Джеймі Спірса, так що він втратив одноосібну опіку (зараз він відповідає за фінансові справи дочки).

У нових судових документах говориться, що суд визнав Брітні Спірс “нездатною керувати своїми фінансами або протистояти шахрайству або неправомірному впливу”.

З 2019 року обов’язки опікуна Брітні тимчасово виконує помічниця її батька Джоді Монтгомері. Як заявив батько зірки, саме Джоді несе відповідальність за труднощі і страждання його дочки. Монтгомері, в свою чергу, стверджувала, що протягом двох років була невтомною захисницею своєї підопічної. Виступаючи в суді, Брітні заявила, що вона проти того, щоб перебувати під чиєюсь опікою, і попросила про свободу і життя без контролю інших людей.

Читайте також: Хто стане новим Джеймсом Бондом? Пірс Броснан запропонував кандидатів на роль

Поділись


Новини партнерів