Шая ЛаБаф і Міа Гот спровокували чутки про возз’єднання

Ще однією парою, що потрапила в тренд зіркових возз’єднань, схоже, стали 35-річний Шая ЛаБаф і 27-річна Міа Гот. Минулого тижня колишнє подружжя бачили разом в Діснейленді в Анахаймі, штат Каліфорнія, де вони весело провели час, катаючись на атракціонах. При цьому Міа тримала під руку Шаю.

Шая ЛаБаф і Міа Гот одружилися в 2016 році. Через два роки вони оголосили про розставання і подали документи на розлучення. На початку пандемії в минулому році з’явилися чутки, що вони помирилися – їх неодноразово бачили разом.

Але тоді їх примирення було недовгим, тому що Шая став зустрічатися з Маргарет Квеллі. Незабаром ЛаБаф опинився в центрі гучного скандалу: його колишня кохана, співачка FKA Twigs, звинуватила його в насильстві. Вона розповіла, що під час відносин з актором постійно перебувала в стані страху: ЛаБаф, за її словами, замикав її в кімнаті, коли вони сварилися, ображав і залякував, вимагав, щоб вона спала голою, зберігав біля ліжка заряджений пістолет і навіть заразив її венеричним захворюванням.

Співачка була не єдиною, хто постраждав від відносин з актором. Після заяв FKA Twigs її підтримали і інші жінки, які теж стали жертвами ЛаБафа. У їх числі була і відома співачка Sia.

Через скандал актора зняли з номінації на премію “Оскар”. Визнавши, що він вів себе неприйнятно, Шая вирішив відправитися на лікування в реабілітаційний центр – актор визнав, що страждає від алкоголізму і спалахів гніву. Однак Гот, судячи з усього, знає, як знайти підхід до чоловіка, і готова надати йому допомогу.

Читайте також: Колишня дівчина Девіда Швіммера прокоментувала його почуття до Дженніфер Еністон

Поділись


Новини партнерів