Колишня дівчина Девіда Швіммера прокоментувала його почуття до Дженніфер Еністон

Місяць тому актори культового серіалу “Друзі” Дженніфер Еністон і Девід Швіммер, герої яких Рейчел і Росс були закохані одне в одного, розповіли про справжні почуття один до одного під час зйомок проекту.

У першому сезоні я був сильно закоханий в Джен. Ми сильно захопилися одне одним, але не могли бути разом і нагадували два корабля, що проходили один повз одного. Проблема полягала в тому, що хтось із нас постійно з кимось зустрічався. Тому ми не переходили межу дозволеного, – зізнався в спецвипуску “Друзі: Возз’єднання” 54-річний Швіммер. 52-річна Еністон підтвердила, що почуття були взаємними.

Сьогодні журналістам стало відомо, як відреагувала на ці відверті зізнання 46-річна екс-кохана Девіда, співачка Наталі Імбрулія. Австралійська артистка відповіла на питання радіоведучих, чи не зустрічався Девід з Дженніфер, будучи вже в стосунках з нею.

Я думаю, так і є. жартую,- засміялася вона, виступаючи на радіо KIIS в шоу Kyle & Jackie O.

Коли ж телеведучі стали всерйоз з’ясовувати, під час якого сезону “Друзів” Наталі зустрічалася з Девідом, співачка зіслалася на те, що це було так давно, що їй вже не згадати.

Журналісти, однак, нагадали. Виявилося, що Наталі з Девідом зустрічалися в 1996 році, тобто під час зйомок другого сезону серіалу.

Наталі, до речі, розповіла, що відвідувала “Друзів” в цей час: вона приходила на знімальний майданчик серіалу. Співачка, два роки тому народила первістк , поділилася своїми враженнями:

Я пам’ятаю, що всі там були дуже-дуже милими. Я не звертала уваги на те, чи кидали вони один на одного закохані погляди, поки я перебувала там. Не знаю, що відбувалося насправді. Але я не проти того, що сталося. Це було дуже давно.

Дженніфер Еністон і Девід Швіммер при цьому запевняли, що на зйомках, не зважаючи на романтичні почуття одне до одного, залишалися друзями.

Я пам’ятаю, як одного разу сказала Девіду: “Буде такий облом, якщо перший раз, коли ми з тобою по-справжньому поцілуємося, покажуть по національному телебаченню”. Звичайно, перший раз ми поцілувалися в тому кафе (мова йде про Central Perk, одному з основних місць зйомок серіалу. – Прим. Ред.). Тому ми просто направили все наше обожнювання і любов один до одного на Росса і Рейчел, – пояснила Еністон.

Проект “Друзі” був визнаний одним з кращих комедійних серіалів американського телебачення, який завоював шість нагород “Еммі”.

Читайте також: Брітні Спірс вперше особисто виступить проти свого батька в суді у справі про опіку

Поділись


Новини партнерів