Брітні Спірс вперше особисто виступить проти свого батька в суді у справі про опіку

Битва Брітні Спірс і її батька Джеймі за опіку над нею триває вже кілька років, і завтра відбудеться одне з найочікуваніших слухань у цій справі. Адже в суді на цей раз постане сама 39-річна зірка. До цього інтереси Брітні завжди представляли її адвокати. Якщо суддя Верховного суду Лос-Анджелеса Бренда Пенні не прийме в середу в останню хвилину рішення про закриття розгляду, Спірс виступить у відкритому суді вперше за 13 років з того моменту, як батько став її опікуном.

Брітні, яка повинна взяти участь у слуханні дистанційно, попросила, щоб їй дозволили особисто бути присутньою на засіданні. Адвокат зірки Семюел Інгем відправив запит на слухання ще в кінці квітня, однак він не повідомив, про що Брітні збирається говорити. Втім, не секрет, що Брітні домагається того, щоб її батько був взагалі відсторонений від посади її опікуна, в той час як зараз він продовжує відповідати за її фінанси.

Через свого адвоката Спірс говорила, що боїться батька, і заявляла, що не повернеться на сцену, поки він залишатиметься її опікуном.

На останньому засіданні суддя частково задовольнив вимоги співачки – тепер батько Спірс відповідає за фінансові справи дочки спільно з трастовим фондом Bessemer Trust Co. Особистим опікуном Спірс зараз є Джоді Монтгомері – помічниця Джеймі, якій він передав свої обов’язки кілька років тому через проблеми зі здоров’ям. Проти неї Брітні не заперечує.

Нагадаємо, що без дозволу свого батька співачка не тільки не могла розпоряджатися своїми фінансами, але й не могла приймати особисті рішення – наприклад, про заміжжя або поповнення в родині.

Згідно з документами, отриманими нещодавно виданням The New York Times, Брітні в 2016 році розповідала слідчим, що батько і його адвокати намагалися контролювати її зустрічі, а також навіть те, в який колір вона хотіла пофарбувати стіни.

Брітні говорила, що втомилася від того, що її використовують в особистих інтересах, а також заявила, що батько був так сильно нею одержимий, що вирішував, з ким їй можна дружити, а з ким ні.

У документах Спірс також стверджувала, що у її батька були проблеми з алкоголем і що він часто вів себе агресивно.

Читайте також: Селена Гомес розповіла про свої колишні токсичні стосунки

Поділись


Новини партнерів