Ченнінг Татум показав восьмирічну доньку на фото

Після розлучення 41-річний Ченнінг Татум і 40-річна Джена Дьюенн домовилися про спільну опіку над донькою Еверлі і склали графік зустрічей, відповідно до якого по черзі проводять час з дівчинкою. Днями якраз настала черга Татума. Актор опублікував в своєму Instagram нове фото з восьмирічною Еверлі, зроблене під час їхньої вечірньої прогулянки по пляжу.

На знімку Ченнінг вперше показав обличчя дочки. До цього Татум і Дьюенн досить часто публікували знімки дівчинки в соцмережах, проте завжди вибирали такі ракурси, на яких передплатники не могли як слід її розгледіти. Нове фото з донькою Ченнінг супроводив зворушливим постом, в якому розповів про те, як багато вона значить у його житті.

Маленька, ти моє все! Ти – мій світ і моє серце. На цьому знімку ти дивилася на повний місяць і розповідала мені історію про русалку в повний місяць. Потім ми побігли шукати її в воді і вабили її паличками, що світяться. Ти сказала мені, що доторкнулася до русалки і побачила її хвіст. Одного разу ти прочитаєш це і, сподіваюся, посмієшся. Ми чудово проводимо час, хе-хе-хе, – поділився Ченнінг.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Channing Tatum (@channingtatum)

Читайте також:

Поділись


Новини партнерів