Леся Нікітюк висловилася стосовно свого весілля

Українська телеведуча Леся Нікітюк не погодилась стати головною героїнею другого сезону реаліті-шоу «Холостячка» – хоч комплекси з приводу високого зросту телезірку більше не долають, але вона вважає, що на екрані її пошуки коханого могли б виглядати комічно саме через її модельні параметри.

Про це Нікітюк розповіла в інтерв’ю Каті Осадчій для програми «Світське життя», відео опубліковано на офіційному каналі YouTube.

«Чесно, не можу сказати, що я до сих пір комплексую, але, в принципі, я розумію реальність, це було б як «Білосніжка і сім гномів 2». Можливо, і знайшла б, а можливо і втратила б все, що є», – поділилася своїми роздумами вона.

На питання про власне весілля, зірка «Орла і решки» вирішила пожартувати, але запевнила, що до торжества вже всі в її родині готові.

«Всі вже готові, тільки, будь ласка, будьте готові і ви, чоловік», – звернулася вона до можливого обранця.

У січні в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону Никитюк зізналася, що після невдалих відносин її серце «ще не перегоріло». Побудувати особисте життя телеведучій досить проблематично – вільного часу у неї практично немає, а миритися зі щільним графіком знаменитості чоловікові непросто.

Читайте також: Хлої Кардаш’ян і Трістан Томпсон знову розлучилися

Поділись


Новини партнерів