Хлої Кардаш’ян і Трістан Томпсон знову розлучилися

Спроба 36-річної Хлої Кардаш’ян та 30-річного Трістана Томпсона дати своїм стосункам другий шанс закінчилася невдачею – пара в черговий раз розлучилася.

Незважаючи на те? що джерела стверджують, що розставання Трістана та Хлої відбулося ще пару тижнів тому, минулого четверга їх бачили разом із трирічною дочкою Тру.

Вони ладнають. Ніякої драми немає,- сказав інсайдер.

У минулу п’ятницю баскетболіст, за повідомленнями західної преси, влаштував у своєму будинку вечірку, де він усамітнився в спальні з трьома жінками. З кімнати він вийшов через 30 хвилин трохи “скуйовдженим”, як пишуть ЗМІ.

Трістан зник в одній з кімнат, куди всі ходять, щоб з ким-небудь переспати,- поділився інсайдер.

За його словами, спортсмен перебував у чудовому настрої, фліртував з дівчатами і веселився до ранку.

З чуток, на цей раз можливою причиною розставання пари стали заяви інстаграм-моделі Сінді Чейз, яка в квітні сказала, що минулої осені переспала з баскетболістом.

Нагадаємо, що вперше ХлоЇ Кардаш’ян і Трістан Томпсон розлучилися, коли телезірка була на останніх тижнях вагітності. Дізнавшись про зраду коханого, вона від нього пішла. Через стрес у Хлої почалися передчасні пологи. На щастя, все закінчилося добре, і вона народила здорову дитину.

Через деякий час Хлої пробачила Томпсону його зраду, незважаючи на те, що її рідні були проти їхнього союзу. Хлої сподівалася, що Томпсон зможе змінитися, і поруч з ним здавалася щасливою. Пара навіть замислювалася про народження другої дитини. Однак тепер це навряд чи можливо.

Читайте також: Суд скасував багаторічне опікунство батька над Брітні Спірс

Поділись


Новини партнерів