Суд скасував багаторічне опікунство батька над Брітні Спірс

Американська співачка Брітні Спірс вже більше 10 років позбавлена основних прав. Вона не може розпоряджатися своїм життям, бачитися з дітьми і контролювати свої фінанси. 23 червня має відбутися слухання, на якому артистка виступить по відеозв’язку, пише Mirror.

Однак за кілька днів до того, як поп-зірка повинна висловити свою думку в суді, вона отримала юридичний запит про припинення справи.

У документах йдеться про припинення багаторічного опікунства над Брітні, так як, вона цілком здатна управляти своїми власними справами і фінансами.

Раніше, батько Брітні, Джеймі, регулював багато аспектів її життя, включаючи обмеження на її витрати, кого вона відвідує і навіть тип телефону, який у неї є.

Опікунство було необхідним з наступних причин: Спірс могла страждати від важкої депресії під час опікунства через життєві обставини.

“Спірс постійно демонструє свою здатність самостійно піклуватися про свої потреби і, при необхідності, може звернутися за медичною допомогою. Міс Спірс не становить загрози ні для себе, ні для інших”, – йдеться в запиті.

Відзначимо, останні 12 років батько співачки розпоряджається її майном, кар’єрою і фінансами, а також контролює її особисте життя. Юрист, який поєднував з ним цю роль, склав із себе повноваження минулого року.

Зокрема опікун міг обмежити коло людей, з якими вона спілкується, а також обговорювати її стан і курс лікування з лікарями.

Читайте також: Кім Кардаш’ян подала в суд на фаната, який надіслав їй пакет з таблетками

Поділись


Новини партнерів