Кім Кардаш’ян подала в суд на фаната, який надіслав їй пакет з таблетками

Кім Кардаш’ян була змушена подати в суд після того, як чоловік відправив їй пакет з таблетками і обручку в її будинок в Лос-Анджелесі, пише Mirror.

40-річна зірка Кардаш’ян подала судовий позов проти фаната Ніколаса Костанзо, який неодноразово з’являвся в її особняку в Калабасасі, а потім відправив посилку з кільцем і таблетками для ранкового прийому.

У заяві говориться, що Кім наполягає, що Костанзо вже кілька разів з’являвся в приміщеннях та на території, що знаходиться в її власності в цьому році, в тому числі один раз в лютому, а потім минулого місяця, коли він знову з’являвся.

Мати чотирьох дітей, яка нещодавно подала на розлучення з чоловіком Каньє Вестом, також стверджувала, що цей чоловік з’явився в її закритому селищі і сказав її охоронцям, що він був там, щоб забрати Кім на вечерю.

Повідомляється, що фанат в мережі публікував зображення фальшивого свідоцтва про шлюб, стверджуючи, що вони з Кім одружилися.

“Я не знаю, як довго він переслідував мене або намагався прийти до мене додому, але у мене немає з ним ніяких відносин і я ніколи не зустрічалася з цією людиною”, – написала Кім в судовому позові.

Читайте також: Брітні Спірс виступить у суді проти батька

Поділись


Новини партнерів