Олена Мозгова зворушливо привітала свого чоловіка з днем народження

Українська продюсерка Олена Мозгова присвятила зворушливий пост своєму чоловіку співакові Девіду Аксельроду (справжнє ім’я Володимир Ткаченко). Сьогодні, 22 червня, чоловік відзначає своє день народження.

На особистій сторінці в «Фейсбук» Мозгова оприлюднила серію спільних фото з чоловіком, а також відверто розповіла про те, що мало не втратила близьку людину. Олена зазначила, що коли Володимир захворів на коронавірус, у нього був такий складний стан, що в той момент чоловік став прощатися з рідними, відчуваючи свою смерть.

«З днем ​​народження, коханий! Скільки всього пережито за останній рік… Я мало не втратила тебе, ніколи не забуду ту ніч, коли ти вже прощався… Але, на щастя, Творець залишив тебе з нами! Ти найкраща людина, ти один, ти кращий тато! Люблю тебе, пишаюся тобою і твоїми змінами! Вірю в тебе, в нас, в любов, у світ, творчість і гармонію! Будь щасливий! Завжди і всюди! Люблю», – писала Мозгова.

«Ви дуже красива родина. Щастя вам», «Великого здоров’я всім вам», «З іменинником!!!! Ви так удвох прекрасно виглядаєте!!! Милуюся вами і бажаю довго-довго йти по цьому житті, взявшись за руки», – писали люди в коментарях.

Читайте також: Анджеліна Джолі стверджує, що троє її дітей хотіли дати свідчення проти Бреда Пітта

Поділись


Новини партнерів